Voor gemaakte reserveringen bij B&B Dolce Due zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Prijzen, Reservering en Betaling

 • Reserveren geschiedt op de site via de reserveringsmodule of andere reserveringstool zoals bijvoorbeeld booking.com en bedandbreakfast.nl, per e-mail via bbdolcedue@gmail.com of via telefoonnummer 06-2883 1007.
 • 50% van de totale reserveringskosten dient minimaal 7 dagen voor aankomst te worden voldaan; dan pas is de reservering definitief. U betaalt de overige 50% bij de accommodatie direct bij het inchecken.
 • Betaling van het hele bedrag kan ook bij boeking direct middels de reserveringstool plaatsvinden via Ideal of Credit Card. Ook is het mogelijk via een overboeking of tikkie te betalen.
 • De prijzen van de kamers zijn beschreven op onze website: www.dolcedue.com
  Prijzen zijn inclusief BTW, indien van toepassing (selfservice)ontbijt, gebruik van handdoeken, badjassen en beddengoed, water en elektriciteit, gebruik van koelkast in de keuken, toeristenbelasting  en de eindschoonmaak.
 • Een eventuele annulering- en/of reisverzekering dient u zelf te regelen.
 • De persoon die bij Bed & Breakfast Dolce Due heeft gereserveerd middels een contactformulier, reserveringstool, e-mail of via telefonisch contact is de hoofdgast en verantwoordelijk voor de boeking.
 • De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar mede gasten en dient een vaste woon – of verblijfplaats te hebben.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een reservering bij onze Bed & Breakfast is gemaakt en bevestigd via de website www.dolcedue.com geldt voor annulering van die reservering het volgende:
Annulering meer dan 7 dagen voor de aankomstdag is gratis. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst is het hele bedrag van de reservering verschuldigd. Zijn er omstandigheden waardoor u niet tijdig had kunnen, neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd kijken of we iets kunnen betekenen.

Deze voorwaarden zijn algemene annuleringsvoorwaarden. Deze regels gelden zolang er op de reserveringstool op onze website of andere boekingssite niet vanaf geweken wordt. Anders gelden die regels als eerste.

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dient u de annulering zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch aan ons door te geven. Na overleg zal het afgesproken bedrag zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt, doch uiterlijk binnen 7 dagen.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats, annuleringskosten bent u ook verschuldigd als u niet komt opdagen. (No Show)

Bed & Breakfast Dolce Due kan de reserveringsovereenkomst slechts opzeggen in de volgende gevallen: in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop.

In één van deze gevallen zal de Bed & Breakfast de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbod doen toekomen danwel het vooraf betaalde bedrag retourneren binnen 21 dagen.

Enige andere schade ten gevolge van de opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.

Inchecken en uitchecken

 • Inchecken van 15.00 uur tot 19.00. Vroeger of later inchecken is in overleg mogelijk en dient van te voren met de B&B eigenaar afgestemd te worden.
 • De afgesproken aankomsttijden zijn richttijden, mocht u echter veel later of eerder arriveren dan verzoeken wij u om dit via email of de app met ons af te stemmen.
 • Wij hebben de mogelijkheid om via onze keyless entry toegang tot de kamer te krijgen.
 • Uitchecken van 08.00 tot 11.00 uur
 • Late uitcheck is mogelijk indien de kamer beschikbaar is tegen een extra betaling van EUR 20. Uitchecken is dan om 13.00 uur.
 • Het kan voorkomen dat er (tijdelijk) andere voorwaarden zijn; check altijd even onze website voor de meest recente voorwaarden.

Ontbijt en gebruik van de keuken

 • Ontbijt (wanneer geboekt) wordt geserveerd op van te voren afgesproken tijd maar in ieder geval tussen 08.00 uur en 10.00 uur
 • Wij werken met een ontbijtkeuzelijst om zoveel mogelijk het ontbijt op uw wensen af te stemmen en om verspilling van eten zoveel mogelijk te voorkomen
 • In geval u gekozen heeft voor de zelf ontbijt service kunt tot 10.00 uur gebruik maken van de keuken faciliteiten.
 • Gebruik van de aanwezige keuken is toegestaan om ontbijt te maken (niet voor lunch en diner).
 • Koelkast in de keuken mag u gebruiken om eigen meegenomen producten in te koelen.
 • Bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten in de tuin  te ontbijten. NB: de tuin is mogelijk pas in 2024 in zijn geheel gereed. Voor 2023 zal het ontbijt veelal nog binnen geserveerd worden of beschikbaar zijn.
 • Heeft u speciale wensen voor het ontbijt,  glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etcetera, wilt u dit dan aangeven als u de reservering bij ons maakt.
 • In de koelkast hebben wij een aantal niet-alcoholische dranken die u kunt pakken tegen een schappelijk tarief die u vindt op een lijst in de keuken.

Overig

 • WiFi is gratis beschikbaar in de gehele accommodatie.
 • De accommodatie is volledig rookvrij. In de tuin is roken wel toegestaan.
 • Gratis parkeren is mogelijk rondom de hele B&B op algemene parkeerplaatsen en geheel voor eigen risico. Reserveren niet noodzakelijk.
 • De kamers zijn geschikt voor maximaal twee personen per kamer.
  Huisdieren kunt u helaas niet meenemen, dit uit oogpunt van hygiëne en mogelijke geluidsoverlast

Klachten

Wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ondanks onze goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft. Om die naar behoren te kunnen oplossen vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken ter plekke, via mail of telefonisch contact of whatsapp. Wij zoeken samen naar een oplossing.

Aansprakelijkheid

Bed & Breakfast Dolce Due  kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de hoofdgast of derden ten gevolge van het verblijf in de betreffende kamer geleden schade. De  hoofdgast en zijn reisgenoot vrijwaart Bed & Breakfast Dolce Due tegen aanspraken dienaangaande.

Bed and Breakfast Dolce Due is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, Wifi , watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Bed & Breakfast Dolce Due. Uiteraard proberen wij altijd naar een passende oplossing te zoeken binnen onze mogelijkheden.

Door Bed & Breakfast  Dolce Due wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in de accommodatie en in de tuin van Bed and Breakfast Dolce Due.

De hoofdgast genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de betreffende kamers en de rest van de accommodatie. Er dient zorgvuldig met de spullen te worden omgegaan, de kamer dient dan ook netjes en fatsoenlijk te worden achtergelaten. Dit geldt ook voor het gebruik van spullen in de Bed en Breakfast zoals: de keuken, het voorhuis (gemeenschappelijke ruimte) , de binnen- buitenruimte en het buitenterrein van Bed en Breakfast Dolce Due.

Breuk of beschadiging dient dan ook door de gast direct aan de eigenaar te worden gemeld. Eventuele reparatie- en/of vervangingskosten dienen door de gast onmiddellijk aan de eigenaar op diens eerste verzoek te worden vergoed. Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen kapot zijn achtergelaten en dit is niet aan de eigenaar gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.

Veiligheid

In verband met uw eigen veiligheid en dat van de Bed and Breakfast is het verboden om binnen in de kamers te roken of open vuur te gebruiken.
Roken is alleen toegestaan in de tuin rondom de Bed and Breakfast.
Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan.

Slotbepaling

Bed & Breakfast Dolce Due is beschreven op de website www.dolcedue.com
en facebook/instagram/booking.com/bedandbreakfast.nl/bedandbreakfast.eu en de inhoud en informatie is met grootste zorg samengesteld maar er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie bij Bed & Breakfast Dolce Due ten tijde van het bezoek door onze gasten. Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

Voor zover in regels van internationaal privaatrecht niet anders bepaald, is op de onderhavige voorwaarden uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Niet Nederlandstalige gasten worden geacht akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Alle geschillen voortvloeiende uit de gebruikersovereenkomst of deze voorwaarden zullen in eerste aanleg worden beslecht door de bevoegde rechter in Nederland, voor zover de regels van internationaal privaatrecht niet anders bepalen.

Geen van de partijen kan haar rechten en verplichtingen aan derden overdragen voor zover in de onderhavige voorwaarden niets anders is bepaald.

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag!